Tak for nu!

2017 har på mange måder været året, hvor vi med 12byer er nået det sted hen, vi gerne ville. Vi har haft oplevelsen af at stå på en solid platform, som vi siden 2012 har arbejdet fokuseret for at nå frem til. Det har givet anledning til at stoppe op og på en god måde overveje fremtiden.

Vi startede som meget grønne, nyudklækkede bynørder og står i dag med en virksomhed, som er blevet en forretning, der bygger på det, vi interesserer os allermest for – hvilket næsten har virket uvirkeligt for os. Det har været et på mange måder privilegeret arbejdsliv. Samtidig har vi talt længe og meget med hinanden om, at vi har savnet den ballast eller viden, som kommer ud af erfaringer fra at arbejde i forskellige typer af organisationer. Og det har i sidste ende ledt os til beslutningen, om at vi nu lukker 12byer ApS ned med virkning fra den 30.09.17.

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du skrive til Thea Storm Pedersen på theastormp@gmail.com eller til Louise von Müllen på louisevonmullen@gmail.com

Mange kærlige hilsner og på gensyn.
Thea og Louise

BYUDVIKLING
BORGER-
& UNGEINVOLVERING

 

UNDERVISNINGFORLØB
WORKSHOPS
& KONFERENCER
MAKERMETODER
KOMMUNIKATION
& KOMPETENCEUDVIKLING

12byer blev startet med udgangspunkt i projektet 12 byer på 12 måneder. 12 byer på 12 måneder har udviklet en række nye metoder til at undersøge, hvordan unge bruger deres byer i 2012/1013 – og hvad de drømmer om. Visionen om forankring af resultaterne af de 12 workshops blev til virksomheden 12byer, der fortsat arbejder på at udvikle inkluderende, ny- og værdiskabende bysamfund i Danmark.